CITTI CARD

Bestil dit CITTI-CARD

FÅ ET PERSONLIGT KORT MED MASSER AF FORDELE!

Hos CITTI bliver grænsehandel en oplevelse for hele familien.  Med et gratis CITTI CARD, bliver oplevelsen endnu større og fyldt med ekstra fordele.

Med et CITTI CARD får du bl.a. følgende fordele:

  • Du bliver personligt orienteret hver gang der sker noget nyt
  • Du skal ikke betale for papirbæreposer ved kassen
  • Du får gratis termopose og is til at køle med
  • Du får rabat på udvalgte varer hver uge
  • Du kan deltage i alle vores lodtrækninger og konkurrencer
  • Du får en specificeret faktura med dit navn på, hver gang du handler hos os
  • Du får ekstra fordele via vores samarbejdspartnere
  • Hvis du oplyser din fødselsdag, får du en personlig hilsen fra os på dagen, sammen med en værdikupon på en kop kaffe og et stykke kage

Opdater dine oplysninger her

Bestil dit gratis CITTI CARD

CITTI CARD samarbejdspartnere

Spar 10% hos Novasol

Med dit CITTI CARD får du 10% rabat på leje af ferieboliger i Danmark og 20 andre europæiske lande gennem NOVASOL.

www.novasol.dk
Tlf. 70 42 44 24

Spar op til 300 kr. hos Happydays

Med dit CITTI CARD får du op til 300 kr. rabat pr. person, når du booker kør-selv-rejser hos Happydays. Der er altid ca. 10 gode rejseforslag til dig, som spænder lige fra afslappende weekender i Danmark til spændende miniferier i udlandet. 

www.happydays.nu
Tlf. 70 20 34 48

Få 10% rabat med dit CITTI CARD hos Ostsee Resort Damp

Miniferie ved Østersøen

Vi byder dig velkommen til en dejlig ferie i Ostsee Resort Damp. Der venter dig nogle dejligt oplevelser der gør ferien uforglemmelig.

I dit moderne hotelværelse kan du slappe af og nyde hotellets gode tilbud: En dejlig frokostbuffet, gratis entré til legepladsen, rigtig god mad eller en dag i spa-afdelingen. Alt hvad du kan tænke dig finder du her.

I restauranten har du mange muligheder for at finde præcis det du kan lide: Start dagen med en stor morgenmad, spis frokost i Vin’s Diner ved Østersøen, tag en kop kaffe og en småkage på Spitzbergens udendørsareal med udsigt over marinen og slut dagen af med en herlig aftenmenu i familierestauranten.

Hvis du trænger til at slappe af, så tilbyder Mare Mare et stort udvalg af muligheder. På mere end 4.000 m2 med udsigt over Østersøen kan du slappe af i fred og ro. Personalet sørger for en god oplevelse.

Hvis du hellere vil opleve noget spændende, så tag familien med på en udflugt ved Østersøen. Den store strand indbyder til leg og lange gåture. Hvis det regner, så finder der en store legeplads aktiviteter for hele familien.

ostsee-resort-damp.de

Spar 48€ med dit CITTI CARD hos Hotel Birke

Spa og nydelse

Velkommen til Hotel Birke – et hotel med 4-stjerner! Det familiedrevne hotel ligger tæt på skoven og Kiels centrum. Nyd alt hvad Nordtyskland har at tilbyde og slap af i den dejlige natur. Hotellet har 79 værelser med senge produceret i Kiel, restaurant med regionale specialiteter, en spa-afdeling med 4 sauna, pool og eksklusive spabehandlinger.

Det er vores ønske at give dig den bedste oplevelse. Hver dag gør familien Birke og omkring 100 personer hvad de kan for at alle føler sig godt tilpas. Det er hotellets mål og passion at give kunderne særlige oplevelser.

Hotellet er det perfekte udgangspunkt for en gåtur gennem Schleswig-Holstein. Du kan nyde havets duft ved kysten, ved Kiels strande og ved naturområderne i nærheden.

Hvis du får lyst til at shoppe findes der mange muligheder i Kiels centrum og desuden det store Shoppingcenter CITTI-PARK.

Hvis du bare vil slappe af og bare nyde livet, så er du velkommen til at besøge hotellets relax- og spaafdeling.

• 2 overnatninger i dejligt værelse
• Morgenmadsbuffet
• 4-retters „Nordlys“ menu første aften
• 5-retters menu anden aften incl. vinmenu
• 40 minutters wellnessbehandling
• 1 wellnesspakke: Adgang til wellness området „Birke spa“ incl. badekåbe, håndklæde og badesko

Kan bookes indtil 30/11-2018
Kan ikke kombineres med andre kampagner.
Bestil på telefon +49 431 533 1313 eller e-mail info@hotel-birke.de
Hotel Birke GmbH & Co. KG • Martenshofweg 2-8 • 24109 Kiel
www.hotel-birke.de/dk/citticard

CITTI CARD pris: 289€ i stedet for 337€
Alle prisen er pr. person i dobbeltværelse

www.hotel-birke.de

Spar 10% på overnatning hos Benniksgaard Hotel

Med dit CITTI CARD kan du får du 10% rabat på hotelophold hos Benniksgaard Hotel.

Med udsigt over den smukke Flensborg Fjord ligger Benniksgaard Hotel. Blot 5 km fra Gråsten og kun 10 minutters kørsel fra den tyske grænse finder du her en lille, historisk perle omgivet af idyl i en afslappende atmosfære.

Frem til 1997 var slægtsgården Benniksgaard et landbrug med malkekøer, grise og markbrug. Herefter begyndte udviklingen frem til det, vi kender i dag: En traditionsrig beværtning og en bid af den ægte sønderjyske charme og gæstfrihed.

Trods de funktionsmæssige ændringer, gården har gennemgået de senere år, mærker du tydeligt sjælen fra landbrugslivet i alle kroge og hjørner af de gamle bygninger. Den gamle stald såvel som det smukke stuehus har vi omdannet til hotelværelser, og i de gamle kornkamre finder du vores stemningsfyldte mødefaciliteter.

Uanset om det skal være et hverdagsophold, et weekendophold, et romantisk ophold, wellness eller golf, så har vi lidt af hvert.

Restaurant

På Benniksgaard Hotel har vi to dejlige, lokale restauranter; Pejsestuen og Panorama Restauranten. Her kræser vi for detaljen, når vi med inspiration fra det Sønderjyske køkken og med ingredienser fra de omkringliggende gårdbutikker og producenter gør, hvad vi kan, for at forkæle din mave og gane - det er det rustikke landkøkken. Der kan vælges imellem buffet menu, eller fra a la carte kortet, hvor der også altid er en månedsmenu.

www.benniksgaardhotel.dk
Tlf. 74 65 09 49

Oplevelsesparken Universe - 25% rabat på indgang (max 5 personer)

Universe formål er at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Drømmen var og er fortsat at genskabe glæden ved natur og teknik hos en ny generation og inspirere til mere iværksætteri.

Naturvidenskab for børn og voksne

Universe tilbyder undervisningsforløb for skolerne, der på de enkelte klassetrin lever op til Fælles Mål. I Camp Universe kan skolerne komme på naturvidenskabelig lejrskole, hvor de også kan bruge FUF (Fremtidens Naturfaglige Undervisningsfacilitet). Derudover er der sjove oplevelser for hele familien – altid krydret med en naturvidenskabelig vinkel, der aktiverer børnene lyst til læring.

Parken er dog ikke kun for børn. I Universe tilbyder vi også teambuilding, gruppe- og firmature til de voksne. Her sørger vi for de inspirerende omgivelser, mødelokale og teambuilding-konceptet ‘Mange Intelligenser’, så I kan lære hinanden og universet bedre at kende.

www.universe.dk

Partnertilbud

Gå på opdagelse i de attraktive partnertilbud fra vores eksklusive samarbejdspartnere. Uanset, om det er billetter med rabat eller gratis ydelser - med CITTI CARD får du et utal af fordele.