Covid-19 retningslinjer

Det skal være trygt at handle i CITTI, derfor følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer, så vi kan passe på vores kunder og vores medarbejdere.

CITTI Markt holder åbent som normalt, mandag til lørdag, fra kl. 08.00 – 20.00.
Nogle butikker i CITTI-PARK kan have ændrede åbningstider. Information herom kan findes på citti-park.de

For at handle i CITTI Markt skal du, jf. tysk lovgivning, dække mund og næse. Dette kan gøres med en maske, et tørklæde eller lign. Har du ikke selv noget med, udleverer vi gratis masker til vores kunder ved indgangen til CITTI-PARK.

På din tur rundt i CITTI skal du mindst holde 2 meters afstand til andre handlende samt vores personale. Der vil, forskellige steder i butikken og ved kasserne, være afmærkninger på gulvet som skal overholdes.


Du finder også håndsprit til hænder og indkøbsvogn ved indgangen til CITTI Markt.

I Tyskland er forsamlingsforbuddet på to personer. Det betyder, at du ved indkøb hos CITTI, kun må handle ind med personer fra din husstand, dog maksimalt ti, eller én person som ikke er i din husstand. Hvis man samles flere er det strafbart. Forbuddet gælder også i bilen.

Ved kasserne og i informationen er der opsat beskyttelsesglas for at minimere smitterisikoen yderligere.

Alle vores sædvanlige smagsprøver er aflyst indtil videre.

Restauranterne i CITTI Markt holder lukket.

De øvrige spisesteder i CITTI-PARK har under strenge retningslinjer åbent. Hvis du vælger at spise ved et af spisestederne, er det et krav, at du opgiver dine kontaktoplysninger.

Pas på jer selv og hinanden.