Samarbejdspartner

Spar 10€ med dit CITTI CARD til Golf!

Med et golfküsten*card mini får du en unik mulighed for at lære nye golfbaner at kende. Kortet giver adgang til mere end 30 attraktive golfbaner i det betagende landskab hos golfküste*. Du kan finde en oversigt over de inkluderede golfanlæg i den gratis app ”Greenfee app” i App Store eller online på www.systemcard.de/downloads/2011/clubs.

Et golfküsten*card mini giver mulighed for gratis at spille golf på 3 forskellige golfbaner efter eget valg.
Kortet er gyldigt 2 år fra købsdatoen og 12 måneder efter det første spil.

Du kan købe dit golfküsten*card mini i vores CITTI Ticketcenter i CITTI Markt.
Gratis CITTI hotline: Tlf. 0800 660 60 60.

Spar 2€ med dit CITTI CARD hos Tolk-Schau

Underholdning og sjov!

Tolk-Schau er en god forlystelsespark for hele familien – parken blev grundlagt i 1963 som et udflugtssted i skoven. Det er i dag et område på 30 hektar, med daglig ledelse af både anden og tredje generation. I parken finder du mere end 100 realistiske dinosaurer og andre mindre dyr såsom kyllinger, påfugle, frøer, skildpadder og meget mere. Parkens særlige charme opstår ved naturens flotte og afslappende skønhed. Selvfølgelig er der meget mere end den vidunderlige natur at opdage: Der er blandt andet mange attraktioner med karruseller til de små og skræmmende horrorhuse til de større. Udover alt dette er der også over 50 store grillområd­er, hvor du kan samle hele familien og nyde frokosten – i selskab med de fritgående dyr! Familien Petersen og hele deres personale lægger stor vægt på, at få alle til at føle sig hjemme og stræber efter at imødekomme alle gæsters ønsker!

De har sørget for at I har alt, hvad der behøves til en god udflugtsdag: omklædningsrum, handicaptoiletter og asfalterede stier, der er velegnede til kørestole og klapvogne. En fornøjelse for hele familien!

  • Forlystelsespark med et dinosaurområde på 300.000 m2
  • Oplev de nyeste attraktioner
  • Café, snackbutik og butik
  • En hel dag fuld af sjov og leg
  • Alt til én og samme pris!
  • Grillpladser (Kan bookes online for et mindre gebyr)

Åbningstider 2018:
28. april - 21. oktober 2018 (Find åbningstider her: www.tolk-schau.de)

TOLK-SCHAU Familien-Freizeitpark GmbH & Co. KG Tolk-Schau 1
24894 Fortolkning af Slesvig Info-Tel. +0049 622/922

Som kunde med CITTI CARD modtager du en kupon på € 2 ved visning af dit CITTI CARD, når du køber din entrébillet. Gælder indtil 21/10 2018. Kuponnen gælder én person og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Få 10% rabat med dit CITTI CARD hos Ostsee Resort Damp

Miniferie ved Østersøen

Vi byder dig velkommen til en dejlig ferie i Ostsee Resort Damp. Der venter dig nogle dejligt oplevelser der gør ferien uforglemmelig.

I dit moderne hotelværelse kan du slappe af og nyde hotellets gode tilbud: En dejlig frokostbuffet, gratis entré til legepladsen, rigtig god mad eller en dag i spa-afdelingen. Alt hvad du kan tænke dig finder du her.

I restauranten har du mange muligheder for at finde præcis det du kan lide: Start dagen med en stor morgenmad, spis frokost i Vin’s Diner ved Østersøen, tag en kop kaffe og en småkage på Spitzbergens udendørsareal med udsigt over marinen og slut dagen af med en herlig aftenmenu i familierestauranten.

Hvis du trænger til at slappe af, så tilbyder Mare Mare et stort udvalg af muligheder. På mere end 4.000 m2 med udsigt over Østersøen kan du slappe af i fred og ro. Personalet sørger for en god oplevelse.

Hvis du hellere vil opleve noget spændende, så tag familien med på en udflugt ved Østersøen. Den store strand indbyder til leg og lange gåture. Hvis det regner, så finder der en store legeplads aktiviteter for hele familien.

ostsee-resort-damp.de

Spar 48€ med dit CITTI CARD hos Hotel Birke

Spa og nydelse

Velkommen til Hotel Birke – et hotel med 4-stjerner! Det familiedrevne hotel ligger tæt på skoven og Kiels centrum. Nyd alt hvad Nordtyskland har at tilbyde og slap af i den dejlige natur. Hotellet har 79 værelser med senge produceret i Kiel, restaurant med regionale specialiteter, en spa-afdeling med 4 sauna, pool og eksklusive spabehandlinger.

Det er vores ønske at give dig den bedste oplevelse. Hver dag gør familien Birke og omkring 100 personer hvad de kan for at alle føler sig godt tilpas. Det er hotellets mål og passion at give kunderne særlige oplevelser.

Hotellet er det perfekte udgangspunkt for en gåtur gennem Schleswig-Holstein. Du kan nyde havets duft ved kysten, ved Kiels strande og ved naturområderne i nærheden.

Hvis du får lyst til at shoppe findes der mange muligheder i Kiels centrum og desuden det store Shoppingcenter CITTI-PARK.

Hvis du bare vil slappe af og bare nyde livet, så er du velkommen til at besøge hotellets relax- og spaafdeling.

• 2 overnatninger i dejligt værelse
• Morgenmadsbuffet
• 4-retters „Nordlys“ menu første aften
• 5-retters menu anden aften incl. vinmenu
• 40 minutters wellnessbehandling
• 1 wellnesspakke: Adgang til wellness området „Birke spa“ incl. badekåbe, håndklæde og badesko

Kan bookes indtil 30/11-2018
Kan ikke kombineres med andre kampagner.
Bestil på telefon +49 431 533 1313 eller e-mail info@hotel-birke.de
Hotel Birke GmbH & Co. KG • Martenshofweg 2-8 • 24109 Kiel
www.hotel-birke.de/dk/citticard

CITTI CARD pris: 289€ i stedet for 337€
Alle prisen er pr. person i dobbeltværelse

www.hotel-birke.de

Spar 10% på overnatning hos Benniksgaard Hotel

Med dit CITTI CARD kan du får du 10% rabat på hotelophold hos Benniksgaard Hotel.

Med udsigt over den smukke Flensborg Fjord ligger Benniksgaard Hotel. Blot 5 km fra Gråsten og kun 10 minutters kørsel fra den tyske grænse finder du her en lille, historisk perle omgivet af idyl i en afslappende atmosfære.

Frem til 1997 var slægtsgården Benniksgaard et landbrug med malkekøer, grise og markbrug. Herefter begyndte udviklingen frem til det, vi kender i dag: En traditionsrig beværtning og en bid af den ægte sønderjyske charme og gæstfrihed.

Trods de funktionsmæssige ændringer, gården har gennemgået de senere år, mærker du tydeligt sjælen fra landbrugslivet i alle kroge og hjørner af de gamle bygninger. Den gamle stald såvel som det smukke stuehus har vi omdannet til hotelværelser, og i de gamle kornkamre finder du vores stemningsfyldte mødefaciliteter.

Uanset om det skal være et hverdagsophold, et weekendophold, et romantisk ophold, wellness eller golf, så har vi lidt af hvert.

Restaurant

På Benniksgaard Hotel har vi to dejlige, lokale restauranter; Pejsestuen og Panorama Restauranten. Her kræser vi for detaljen, når vi med inspiration fra det Sønderjyske køkken og med ingredienser fra de omkringliggende gårdbutikker og producenter gør, hvad vi kan, for at forkæle din mave og gane - det er det rustikke landkøkken. Der kan vælges imellem buffet menu, eller fra a la carte kortet, hvor der også altid er en månedsmenu.

www.benniksgaardhotel.dk
Tlf. 74 65 09 49

Oplevelsesparken Universe - 25% rabat på indgang (max 5 personer)

Universe formål er at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Drømmen var og er fortsat at genskabe glæden ved natur og teknik hos en ny generation og inspirere til mere iværksætteri.

Naturvidenskab for børn og voksne

Universe tilbyder undervisningsforløb for skolerne, der på de enkelte klassetrin lever op til Fælles Mål. I Camp Universe kan skolerne komme på naturvidenskabelig lejrskole, hvor de også kan bruge FUF (Fremtidens Naturfaglige Undervisningsfacilitet). Derudover er der sjove oplevelser for hele familien – altid krydret med en naturvidenskabelig vinkel, der aktiverer børnene lyst til læring.

Parken er dog ikke kun for børn. I Universe tilbyder vi også teambuilding, gruppe- og firmature til de voksne. Her sørger vi for de inspirerende omgivelser, mødelokale og teambuilding-konceptet ‘Mange Intelligenser’, så I kan lære hinanden og universet bedre at kende.

www.universe.dk