Samarbejdspartner

Spar 10% på overnatning hos Benniksgaard Hotel

Med dit CITTI CARD kan du får du 10% rabat på hotelophold hos Benniksgaard Hotel.

Med udsigt over den smukke Flensborg Fjord ligger Benniksgaard Hotel. Blot 5 km fra Gråsten og kun 10 minutters kørsel fra den tyske grænse finder du her en lille, historisk perle omgivet af idyl i en afslappende atmosfære.

Frem til 1997 var slægtsgården Benniksgaard et landbrug med malkekøer, grise og markbrug. Herefter begyndte udviklingen frem til det, vi kender i dag: En traditionsrig beværtning og en bid af den ægte sønderjyske charme og gæstfrihed.

Trods de funktionsmæssige ændringer, gården har gennemgået de senere år, mærker du tydeligt sjælen fra landbrugslivet i alle kroge og hjørner af de gamle bygninger. Den gamle stald såvel som det smukke stuehus har vi omdannet til hotelværelser, og i de gamle kornkamre finder du vores stemningsfyldte mødefaciliteter.

Uanset om det skal være et hverdagsophold, et weekendophold, et romantisk ophold, wellness eller golf, så har vi lidt af hvert.

Restaurant

På Benniksgaard Hotel har vi to dejlige, lokale restauranter; Pejsestuen og Panorama Restauranten. Her kræser vi for detaljen, når vi med inspiration fra det Sønderjyske køkken og med ingredienser fra de omkringliggende gårdbutikker og producenter gør, hvad vi kan, for at forkæle din mave og gane - det er det rustikke landkøkken. Der kan vælges imellem buffet menu, eller fra a la carte kortet, hvor der også altid er en månedsmenu.

www.benniksgaardhotel.dk
Tlf. 74 65 09 49

Oplevelsesparken Universe - 25% rabat på indgang (max 5 personer)

Universe formål er at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Drømmen var og er fortsat at genskabe glæden ved natur og teknik hos en ny generation og inspirere til mere iværksætteri.

Naturvidenskab for børn og voksne

Universe tilbyder undervisningsforløb for skolerne, der på de enkelte klassetrin lever op til Fælles Mål. I Camp Universe kan skolerne komme på naturvidenskabelig lejrskole, hvor de også kan bruge FUF (Fremtidens Naturfaglige Undervisningsfacilitet). Derudover er der sjove oplevelser for hele familien – altid krydret med en naturvidenskabelig vinkel, der aktiverer børnene lyst til læring.

Parken er dog ikke kun for børn. I Universe tilbyder vi også teambuilding, gruppe- og firmature til de voksne. Her sørger vi for de inspirerende omgivelser, mødelokale og teambuilding-konceptet ‘Mange Intelligenser’, så I kan lære hinanden og universet bedre at kende.

www.universe.dk